Presentació del PAM

Un Pla d’Actuació Municipal (PAM) defineix les accions a seguir des de l’ajuntament durant un mandat. Aquest “Pam a pam” és el full de ruta que ha traçat l’equip de govern per definir les Franqueses del present i del futur amb un objectiu molt clar: esdevenir un municipi obert a tothom, sostenible i punter. L’elaboració d’aquest pla s’emmarca dins de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcada per l’Assemblea General de les Nacions Unides, que té com a objectiu l’erradicació de la pobresa, la lluita contra la desigualtat i la injustícia i posar fre al canvi climàtic.

I precisament l’objectiu d’aquesta legislatura és avançar a pas ferm i decidit per continuar fent de les Franqueses un municipi on convergeixen perfectament el futur i les tradicions. Un municipi capdavanter amb sectors industrials i comercials de referència alhora que conserva el seu origen agrícola i forestal. Un lloc on gaudir de la bona qualitat de vida sense deixar escapar les oportunitats per créixer.

Aquest “Pam a pam” inclou 104 accions repartides en 5 eixos i 10 objectius ben clars per construir un municipi on viure amb qualitat de vida, amb oportunitats econòmiques, bones connexions i espais verds. Volem avançar per fora, però també per dins. Volem un municipi atractiu i on la ciutadania se senti a gust, però també volem una administració oberta i transparent. Durant aquesta legislatura, més que mai, treballem per ser un govern obert i disposat a dotar de totes les eines necessàries per acostar la ciutadania a l’Ajuntament de les Franqueses. Eines que ens ajudaran a millorar l’eficiència en l’ús dels recursos municipals.

La situació sanitària d’aquest 2020 ha marcat, sens dubte, el Pla d’Actuació Municipal. Un pla que també ha hagut d’incidir més que mai en accions destinades a l’impuls econòmic de petites i mitjanes empreses, i mesures socials que garanteixin el benestar dels nostres veïns i veïnes. El nostre projecte de futur és un projecte inclusiu, pensat per a tothom, i no volem que ningú quedi enrere. Aquest “Pam a pam” és el nostre compromís davant de la ciutadania per seguir avançant a pas ferm. De fet, totes aquestes accions es van començar a dur a terme des del primer dia de mandat. Ara, però, us les presentem per fer d’aquest projecte, entre tots, una realitat.

Seguim avançant. 104 accions, més futur.